Wie zijn wij?

 

De naam van de zaak komt eigenlijk van de familienaam 'Reuse'. Ikzelf en mijn 2 broers studeerden in Gent sport (= "sportkot"). De "S" tussen haakjes staat voor Luc en Eric, Reusje staat voor de bijnaam van Dirk. Dirk is mijn broer die in '98 helaas om het leven kwam bij een verkeersongeval. Op deze manier probeer ik de sportieve spirit van ons gezin en de herinnering aan mijn broer levendig te houden.

 

Onze missie

 

Wij willen je helpen om actieve lichaamsbeweging te integreren in je leven. Wat jouw motivatie ook mag zijn: sociaal, verbetering van je conditie, vermindering van stress, of gewoon voor de fun.

 

We zijn een kleine club, maar een volledig uitgerust centrum, bestaande uit een cardioruimte, een groepslessenzaal, een spinningstudio, een circuittrainingparcours, een massageruimte en kleedkamers met douches. Naast fitness en groepslessen kan de klant bij ons terecht voor massages of andere behandelingen bij de kinesist of persoonlijke begeleiding bij de personal trainer. Het wellness luikje, Body Rescue, in de club wordt gezien als een extra waar men zich kan laten verwennen.

 

Mede door de felle en opvallende kleuren ademt de club een leuke en energieke sfeer uit.

 

Wij willen ervoor zorgen dat je actief bent.